• 06 10 94 67 51
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Blijvende gedragsverandering is de sleutel tot je weer fit, gezond en energiek voelen

Consult
Nieuwsgierig naar mijn aanpak?

Kom eens kennismaken, dan bekijken we samen wat voor jou de beste aanpak is!

  • In de OVERGANG of denk je in de overgang te zijn? Ervaar je er veel ongemakken van?

  • Schaam jij je soms voor je eigen lichaam?

  • Heb je last van overgewicht?

  • Ben je overdag vaak moe waardoor je geen zin hebt om leuke dingen te ondernemen?

  • Heb je chronische klachten?

  • Heb je pijnklachten waardoor je niet goed of te weinig kunt bewegen?

Weer zelf de baas worden over je eigen leven!

Herken je jezelf na het lezen van de vragen hierboven?

Wil jij weer in de spiegel naar jezelf durven kijken? Vol energie de dag doorkomen, weer zin hebben in leuke dingen en dat zonder (fysieke) klachten?

Kortom, de regie weer hebben over je leven. Door mijn jarenlange ervaring heb ik een uniek concept kunnen ontwikkelen waarmee ik jou persoonlijk begeleid naar een gezonde leefstijl.

Gezonder eten, meer bewegen, bewuster in het leven staan. Alleen een blijvende gedragsverandering kan langdurige positieve resultaten opleveren. Dit is de sleutel naar je weer fit, gezond en energiek voelen!

Een optimaal rendement bereiken we samen! Bekijk welk traject het beste bij jou past.

Vijftien jaar geleden heb ik de opleiding als Professioneel Kinesioloog afgerond en heb me daarnaast verdiept in de orthomoleculaire voedingsleer en massagetherapie. Ik ben een eigen kinesiologie praktijk begonnen en heb een trouwe klantenkring opgebouwd.

Door de jaren heen ging ik steeds meer inzien dat het behandelen van klachten meer succes had wanneer we ook de oorzaak, vaak een ongezonde leefwijze, konden aanpakken. Dit was een belangrijk eyeopener voor mij en de reden waarom ik heb besloten mijn praktijk volledig te gaan richten op Lifestyle Coaching. Vanuit de kinesiologie werken we met de driehoek van gezondheid. Wij kijken naar het fysieke, mentale en ook de voeding speelt een belangrijke rol. Met alle kennis die ik tijdens de kinesiologie opleiding heb opgedaan is in 2013 Leef Bewust Gezond ontstaan. Alles viel samen en inmiddels heb ik meer dan 500 mensen mogen begeleiden.

Twee jaar geleden ben ik een samenwerking aangegaan met EA Coaching. Dankzij onze aanvullende competenties, kunnen we voor complexe klachten nog specifieker en doelgerichter werken en jou de allerbeste begeleiding geven, samen gaan we werken aan jouw doel.

Ondertussen voel ik me soms een schaap met vijf poten (Kinesioloog  -   Masseuse  -  Wandeltrainer  -  Voedingsdeskundige  - Afslankconsulent) maar de combinatie is perfect en de resultaten bewijzen dat.


Enkele Aanbevelingen

© 2023. All Rights Reserved. Leef Bewust Gezond