• 06 10 94 67 51
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Image

Over mij

Ik ben geboren en getogen in Voorhout. In mijn jeugd en puberteit sportte ik veel, ik handbalde en daarnaast zat ik nog op school en had een bijbaantje. Een lekkere onbezorgde jeugd.

Door een zware blessure moest ik lang revalideren en daarna toch de beslissing nemen om duidelijk minder te gaan sporten. Omdat ik toch betrokken wilde blijven bij de sport ben ik een cursus sportmassage gaan volgen en heb daarna jaren in de medische begeleiding van een voetbalclub gezeten. Daar werd ik me bewust dat dit is wat ik wilde. Mensen helpen het beste uit zichzelf te halen.

Ik ben me gaan verdiepen in “de mens” en een opleiding in de natuurgeneeskunde gaan volgen als Kinesioloog. Kinesiologie betekent “Leer van de bewegingen” . Een mooie 4 jarige HBO opleiding waarin ik heel veel heb geleerd, ook over mezelf.

In die tijd werkte ik op kantoor, was getrouwd en had 2 kinderen. Ik realiseerde me steeds meer dat het coachen van mensen, meer en meer mijn interesse kreeg. Ik heb mijn baan opgezegd en ben mijn eigen praktijk begonnen. Spannend allemaal!

Na mijn scheiding heb ik besloten nog duidelijker mijn eigen weg te gaan en heb lifestyle coaching als richting gekozen. 

Ik bruis van energie, voel me mentaal sterker dan tevoren en geniet van het leven. Dat gun ik jou ook!

 

© 2023. All Rights Reserved. Leef Bewust Gezond