• 06 10 94 67 51
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Leef Bewust Gezond heeft sinds 2017 een eigen sport wandelschool waar je diverse groepstrainingen kan volgen, sportief kan wandelen en onder vakkundige begeleiding personal training kan krijgen. Ik heb in 2017 een opleiding tot allround wandeltrainer gevolgd om het aanbod van Leef Bewust Gezond op dit gebied verder te professionaliseren en uit te breiden.

De trainingen zijn geschikt voor zowel getrainde als ongetrainde sporters en wandelaars aangezien er oefeningen worden gedaan die aan ieder niveau aangepast kunnen worden

Groeps Training

Tijdens de gewone wandelingen lopen we tussen de 7 en 10 kilometer en kiezen we uit verschillende routes. Er wordt stevig doorgelopen maar gezelligheid is natuurlijk ook belangrijk.

Tijdens een Power Walk lopen we ongeveer 6-7 kilometer in een uur (dus wat sneller dan bij de gewone wandeling) en doen we onderweg geen oefeningen. Deze wandelingen zijn conditie versterkend en ook een goede voorbereiding om in een later stadium te gaan joggen.

Bij de Wandel Bootcamp lopen we rond de 5 kilometer en doen onderweg spierversterkende en stabiliteit bevorderende oefeningen. Soms lopen we een route en soms worden de oefeningen in een circuit uitgevoerd.

Voor de leden is er de mogelijkheid om mee te lopen met het Pelgrimspad. Regelmatig lopen we 20-25 km van dit prachtige pad wat loopt van Amsterdam naar Maastricht. Interesse? Neem dan even contact op met Christien Abbink, 06-10946751.


Wekelijks staan de volgende activiteiten op het programma

Maandag avond         
19:00 uur - 20:15 uur Wandel Bootcamp

Woensdag ochtend

9:00 uur - 10:00 uur Power Walk

Op onze facebook pagina worden regelmatig nog andere activiteiten aangekondigd.

Voor de wandelingen dien je je aan te melden bij Christien Abbink, 06-10946751.

Proefles                                GRATIS
Losse wandeling                  €   8,00
10 ritten Wandelkaart          € 70,00

Geef je nu op!

Ben je overtuigd en wil je meedoen met onze groepstraining, druk dan op de knop en voer je contactgegevens in.

© 2023. All Rights Reserved. Leef Bewust Gezond