Massage

Bij Leef Bewust Gezond! werken wij met diverse vormen van massagetherapie. Massage
Aanraken is een eerste levensbehoefte die in de westerse maatschappij steeds minder belangrijk gevonden wordt. Veel mensen leven vanuit het denken en vergeten daarbij wat ze voelen. Door bewust te voelen kan een vertaalslag worden gemaakt naar hoe we in het leven staan. Door een juiste balans kunnen we veel meer aan in het leven. Ontstaat er een onbalans dan voelen we ons niet lekker en kunnen er klachten ontstaan.

In de praktijk werken wij met diversen vormen van massagetherapie.

Sportmassage
ontspanningsmassage
stoelmassage
detox-massage
hotstone-massage

Zwangerschapsmassage behoort in de praktijk ook tot de mogelijkheden.

Massages zijn een vast onderdeel van onze behandelmethode. Bij lichamelijke klachten geeft massage ontspanning en helpt het bij het afvoeren van afvalstoffen. Bij afslanken dient het om de afvalstoffen af te voeren en even af te leiden van het hongergevoel. Bij stress gerelateerde klachten is het erg belangrijk aangezien door massage de spanning en ontspanning in de spieren beter in balans gebracht worden.

Natuurlijk is een massage ook fijn zonder klachten! Een cadeau voor lichaam en geest!
Een massage is altijd een verfrissende onderbreking van het dagelijkse leven. Een moment van ontspanning, van genieten en diepe rust. We zijn de hele dag druk, rennen van hot naar haar en ons hoofd staat zelden stil. Een massage is in zo'n situatie een oase van rust en even tot jezelf komen. Even de batterij weer opladen.Bij Leef Bewust Gezond ! bieden we een kaart voor 10 massages aan met 10% korting ! Hierdoor is het makkelijker om regelmatig een massage in te plannen en jezelf wat vaker te trakteren.

Stoelmassage wordt ook op locatie gegeven.
Een stoelmassage is een krachtige massage van 15 minuten die door de kleding heen wordt gegeven. De basis is een intensieve drukpunt massage die verkwikkend werkt voor lichaam en geest. Het houdt je scherp en zorgt voor de balans waar het lichaam behoefte aan heeft wanneer het hard aan het werk is!! Een stoelmassage verkleint de kans op ziek worden en draagt daardoor aan het terugdringen van ziekteverzuim.

We organiseren voor bedrijven regelmatig stoelmassages op het werk. Hiervoor gelden speciale tarieven! We stellen hiervoor graag samen met u een programma op maat samen.

SEPTEMBER 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
No upcoming event!