Hulp bij afvallen voor volwassenen

“Leef Bewust Gezond ! 12 weken programma”

Wat voor diëten heb jij al uitgeprobeerd?

afslank appel meetlintElk jaar doen veel mensen weer tientallen pogingen om gezond te gaan eten en daardoor af te vallen. De verleiding ligt op de loer om  een crashdieet te beginnen en snel gewicht te verliezen. Op de langere termijn is een dergelijke aanpak bijna nooit een succes en heeft het zelfs vaak juist een nadelig effect. Hierdoor kom je uiteindelijk meer aan dan dat je afvalt....

Gezond afvallen hoeft echt niet zo moeilijk te zijn wanneer je je bewust bent van je eetpatronen en er voor kiest om een blijvend gezonde levensstijl aan te nemen. Hierbij zal blijken dat eten en afvallen heel goed samen gaan. Een blijvend gewichtsverlies op langere termijn is vrijwel altijd gebaseerd op een verandering in levensstijl en bewustwording van de (verkeerde) eetpatronen.

We hebben ook geleerd dat afvallen in je eentje veel moeilijker is dan afvallen onder begeleiding. De wetenschap dat er iemand is die de voortgang bewaakt en met raad en daad ter zijde staat maakt het toch makkelijker een dieet vol te houden. Dit is de basis van ons nieuwe programma.

Leef Bewust Gezond ! 12 weken programma

Waarom werkt dit wel?

Wij weten net als jij dat bijna alle diëten tijdelijk succesvol zijn. Leef Bewust Gezond biedt je echter geen tijdelijk maar een blijvend succes. Samen met jou maken we in 12 weken een switch in je leefstijl, zowel op het gebied van voeding als op mentaal vlak. Makkelijk vol te houden en passend bij jouw specifieke behoeften en wensen. Natuurlijk zal je ook bij deze methode lastige momenten kunnen ervaren maar onze intensieve begeleiding en de uiteindelijke beloning, meer energie, een betere slaap en niet te vergeten, een beter figuur maken dit toch beter vol te houden.

Het 12 weken programma bestaat niet alleen uit een voedingsadvies!
We maken diverse keren in het traject een gezondheidsscan en bieden een mindfulness programma speciaal gericht op structureel afvallen. Ook geven we beweegadvies op maat, is er een wekelijkse wandelgroep en worden er geregeld smoothie workshops georganiseerd.

Na 12 weken is het gemiddeld gewicht bij vrouwen met een BMI boven de 27 met 9 kg afgenomen, het vetpercentage is met 10% verminderd en de buikomvang is met 4,5 cm afgenomen.

Bij mannen met een BMI boven de 27 is het gemiddelde gewicht met 12 kg afgenomen, het vetpercentage met 13% verminderd en de buikomvang met 6 cm afgenomen.

Eerdere deelnemers zijn enthousiast over de extra energie, een betere nachtrust. minder huidklachten, een beter figuur en een verbeterde algehele conditie !

SEPTEMBER 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
No upcoming event!