Realiseer je dat jij de baas bent over je eigen leven!

Voel je weer gezond, fit en energiek met onze unieke aanpak.


Maak een gratis kennismakingsafspraak

Door mijn jarenlange ervaring, weet ik wat precies wat werkt (en wat niet). Ik leef bewust gezond!

Al jaren chronische klachten, gewichtsproblemen of problemen rondom de overgang? Of ben je op zoek naar ontspanning of een moment voor jezelf?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik help je weer de baas te worden over je eigen gezondheid door leefstijl als medicijn in te zetten, waardoor jij je weer gezond, fit en energiek voelt. Klik hier voor informatie over de consulten en de diverse trajecten die er zijn.

Om te zorgen dat je ook mentaal gezond blijft kan je naast de trajecten die ik aanbied, ook terecht voor diverse soorten massages. Klik hier voor meer informatie

Natuurlijk mag de cursus babymassage ook niet ontbreken. Klik hier voor meer informatie

Sinds 2001 hebben meer dan 500 mensen mij weten te vinden, met goede resultaten als gevolg. Stuk voor stuk hebben zij geleerd dat als jij de regie zelf weer in handen hebt, jij zelf de keuze maakt wat goed en niet goed is voor jou, dit een positief resultaat geeft op jouw leefstijl en klachten tot het verleden behoren.

Ontvang maandelijks tips over een gezonde leefstijl

Gezond leven is niet altijd op dieet

Ik ben bij Christien gekomen om met de wandeltrainingen mee te doen. Christien weet je altijd te motiveren en een goed gesprek met je te voeren. Dat heeft me aan het denken gezet, waardoor ik ook bij haar het afslanktraject ben gaan doen. Inmiddels ben ik 20 kg afgevallen voel ik met vol energie. Door het veranderen van mijn leefstijl heb ik niet het idee dat ik op dieet ben! Hoe fijn is dat.
Christien is een kundige en gezellige vrouw die je altijd weet te motiveren.
Ilse20 kg afgevallen, wandelt op woensdag
Met plezier kijk ik terug op de behandelingen bij Christien. Ze heeft professioneel mijn schouderklachten verholpen. Bovendien is ze een prettig persoon bij wie ik me op mijn gemak voel. Af en toe ga ik nog steeds bij haar langs voor onderhoud en een massage. Inmiddels heb ik ook veel bekenden naar haar doorverwezen met goede resultaten. Kortom een aanrader voor uiteenlopende klachten.
Het probleem met mijn schouder is naar tevredenheid verholpen en de ontspanningsmassage had ik echt even nodig.
Anoniem
Ik kom al jaren bij Christien voor ontspanningsmassage en behandeling van mijn schouder waar ik chronisch last van heb. De behandelingen doen me altijd goed en geven me het gevoel dat ik er weer even tegen kan. Echt een heerlijk cadeautje voor mezelf!
Paola
Ik kom ongeveer 1 keer per 6 weken bij Christien voor massagetherapie van mijn rug. Zij is een vriendelijke, warme vrouw die geïnteresseerd is in jou en echt meedenkt hoe ze je het beste kan helpen.
Mijn rug is duidelijk minder stijf en ik merk dat ik een stuk soepeler ben, beter kan bewegen en veel minder pijn heb in het dagelijks leven.
Heleen