Diverse soorten massages

Af en toe ook last van stijve en gespannen spieren? Gevoel dat je wel wat ontspanning kan gebruiken?

 • Gespannen spieren worden soepel
 • Massage verbetert de bloedcirculatie
 • Het verwijdert afvalstoffen
 • Je zit beter in je vel
 • Het gelukshormoon komt vrij
 • Verbetert de slaap

Laat je regelmatig masseren, het heeft veel positieve effecten!

Je lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe jij je voelt, kan veel zeggen over jouw lichamelijke en mentale klachten. Op het moment dat je het druk hebt, er spanningen in je leven zijn of andere verstorende factoren, kan je lichaam het zwaar te verduren krijgen. Een veel voorkomende reactie is dat je spierspanning verhoogd en moeite heeft met het ontspannen van je lichaam.

Op deze momenten is een massage een waardevol cadeau voor je lijf.

Ontspannings- en sportmassage

Ontspanningsmassage
Een ontspanningsmassage is ideaal om lekker tot rust te komen en uw spieren los te maken. De drukte van alledag kan voor even worden vergeten. Ook toe aan een moment van diepe ontspanning? Druk op de pauzeknop en boek een heerlijke ontspanningsmassage. We staan voor je klaar om je in de watten te leggen.

Sportmassage
Sporters krijgen te maken met stijve en verkorte spieren. Een sport massage is voor sporters geen overbodige luxe. Onze sport massages zijn intensief en stimulerend voor de bloedsomloop

 

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een vorm van massage die gericht is op het behandelen van het bindweefsel van het lichaam. Bij deze massagetechniek worden er verschillende technieken gebruikt, zoals:

 • Stevige knijp- en roltechnieken
 • Druktechnieken
 • Lichte strijkingen

Het masseren van onderhuids bindweefsel zorgt voor een betere doorbloeding, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.  Spieren worden opgewarmd en onderhuidse spierverklevingen worden verlicht.

Zwangerschapsmassage

Een ontspannende zwangerschapsmassage kan helpen klachten te verminderen. Net als een ‘gewone’ ontspanningsmassage, heeft deze massage aardig wat voordelen. 

 • vermindert het de aanmaak van stresshormonen 
 • biedt het verlichting bij spataderen. 
 • massage stimuleert tevens de doorbloeding waardoor er meer zuurstofrijk bloed naar uw organen en uw baby gaat. 
 • Natuurlijk ook gewoon even een rustpunt, rustmoment voor uzelf. U verdiend het; extra me-time.
Hotstone massage

Laat uw spieren verwarmen en ontspannen met een heerlijke hotstone massage. Verwarmde kobaltstenen worden op energiepunten op het lichaam geplaatst waarna u kunt genieten van een afgestemde massage. Hierdoor zal de energie in je lichaam weer gaan stromen. 

Onze hotstone massage is pure verwennerij voor het lichaam!

Heb je vragen of ben je opzoek naar meer begeleiding? Kijk verder op mijn website wat ik je nog meer kan bieden.

Veel van mijn cliënten komen via mond op mondreclame en weten eigenlijk niet precies wat ze te wachten staat. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek leg ik het een en ander uit en tijdens de uitgebreide intake vertel ik je precies hoe het traject er uitziet, wat je kan verwachten en is er genoeg tijd voor het stellen van vragen.

Aarzel dus niet en stap die drempel over! Kom eens kennismaken, Iedere reis begin met een eerste stap.

Vraag geheel vrijblijvend een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan van 15 minuten