Cursus Babymassage

Cursus Babymassage

Ben je pas moeder (of vader!) geworden en vind je het leuk om samen met je baby iets te ondernemen. Volg dan een cursus babymassage bij Leef Bewust Gezond. 
Schrijf je direct in door een mail te sturen naar info@leefbewustgezond.com

Een massage is voor jou leuk om te geven en voor je kindje heerlijk om te krijgen. Baby’s communiceren door te huilen, vaak helpt aanraking (zoals tillen, wiegen of aaien) om je kindje rustig te krijgen. Babymassage kan bijdragen aan een goede hechting tussen ouder en kind en kan helpen om de signalen die je baby geeft beter te begrijpen.

Maar het allerfijnste: babymassage is ontzettend leuk om te geven en schept een mooi moment van contact tussen jou en je kindje.

De cursus bestaat uit:

  • 4 lessen van 1 uur
  • Massage en tips
  • Moment om vragen te stellen en ervaringen te delen
  • Gegeven op de maandagmiddag van 13:30 – 14:30 uur
  • Opgeven mail info@leefbewustgezond.com

Data voor 2024 volgen binnenkort!!! 
Je kan wel alvast een mail sturen, dan neem ik snel contact met je op.

De cursus kost € 95,00 voor 4 lessen (inclusief olie, thee met wat lekkers)

Kies voor het “Combipakket”

Door de unieke samenwerking die wij hebben in ons pand, is het ook mogelijk om gelijk voor een combipakket te kiezen. Dit pakket bestaat uit Zwangerschapsyoga en Babymassage.
De kosten voor 12 yoga lessen en de cursus babymassage zijn
€ 249,00 i.p.v. € 285,00.

Zwangerschapsyoga wordt gegeven door Yoga Beach

De zwangerschap is een emotionele periode vol veranderingen. Het begin van een nieuw leven. Om je kindje een goede start te geven wil je zelf geestelijk en lichamelijk goed voorbereid zijn. Met behulp van yoga kun je ontspannen aan dit avontuur beginnen. In de cursus zwangerschapsyoga wordt behalve aan yoga aandacht besteed aan alle aspecten rondom de bevalling.

Opbouw van de lessen De cursus bestaat uit 12 lessen en elke les duurt anderhalf uur. Het eerste uur besteden we aan zwangerschapsyoga en daarna ronden we de les af met een kopje thee en het bespreken van een thema. We bespreken onderwerpen als het geboorteproces, bevallingshoudingen, kunstverlossingen, zwangerschapsklachten, ontzwangeren…etc met yoga als invalshoek.
Wil je meer informatie over de zwangerschapsyoga klik hier op de link