Vergoeding & Tarieven

Tarieven en Vergoedingen

Kinesiologie consult
€ 93,50 per uur
€ 49,00 per half uur

Massage
€ 76,00 per uur
€ 43,50 per half uur

Een consult kinesiologie duurt in de regel 1 uur en kun je direct na afloop voldoen per pin of een betaalverzoek.
Ik wil zoveel mogelijk toegankelijk zijn en blijven voor iedereen. Ik zoek graag samen met je naar een passende oplossing in het geval je het tarief om welke redenen niet volledig kunt voldoen.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging de LVNT (Landelijke Vereniging voor Natuurgeneeskundige Therapeuten), waardoor veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk de consulten kinesiologie vergoeden. Een massage komt niet voor vergoeding in aanmerking. Daarnaast ben ik aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ.

De LVNT is aangesloten bij een onafhankelijke klachtencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen (SCAG). In de praktijk is een folder aanwezig met de benodigde informatie.
Voor klachten kunnen cliënten in eerste instantie bij mij terecht. Wanneer wij er samen niet uitkomen dan kunnen we terecht bij de LVNT (www.LVNT.nl/klachten).

Het overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar vind je op de site van de LVNT.

Behandelovereenkomst en algemene voorwaarden

In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen en beroepscodes/profiel van de LVNT. Ook ben ik net als iedere zorgaanbieder in Nederland gehouden aan de Wkkgz, geregeld in de procedure van de klachtenregeling en -functionaris van de LVNT/RBCZ, plus de SCAG (geschillencommissie voor de complementaire en alternatieve gezondheidszorg).

Verder ben ik daarnaast verplicht met iedere cliënt een schriftelijk ondertekende behandelovereenkomst af te sluiten. In deze overeenkomst staan de wederzijdse rechten en plichten vermeld. Deze behandelovereenkomst kun je downloaden en printen en bij het eerste consult meenemen.

Behandelovereenkomst Volwassenen

Behandelovereenkomst kind

Algemene voorwaarden Leef Bewust Gezond 2023

KvK 27354963
BTW nr NL001555099B21
IBAN NL 84 INGB 0005235247
AGB code 90032712 
AGB code praktijk 90011643