Groepstraining

Training

Leef Bewust Gezond heeft sinds 2017 een eigen sport wandelschool waar je diverse groepstrainingen kunt volgen zoals sportief wandelen en onder vakkundige begeleiding personal training kan krijgen. Ik heb in 2017 een opleiding tot allround wandeltrainer gevolgd om het aanbod van Leef Bewust Gezond op dit gebied verder te professionaliseren en uit te breiden.

De trainingen zijn geschikt voor zowel getrainde als ongetrainde sporters en wandelaars aangezien er oefeningen worden gedaan die aan ieder niveau aangepast kunnen worden. Tijdens een Power Walk lopen we ongeveer 6-7 kilometer in een uur (dus wat sneller dan bij de gewone wandeling) en doen we onderweg geen oefeningen. Deze wandelingen zijn conditie versterkend en ook een goede voorbereiding om in een later stadium te gaan joggen.
Bij de Xcore/Wandel Bootcamp lopen we rond de 5 kilometer en doen onderweg spierversterkende en stabiliteit bevorderende oefeningen. Soms lopen we een route en soms worden de oefeningen in een circuit uitgevoerd. 

Mocht je liever meer persoonlijke begeleiding hebben of met een vriend(in) samen aan de slag? Dan hebben wij ook de mogelijkheid voor een personal training. 

Wekelijks staan de volgende activiteiten op het programma

Maandag avond 19:00 uur – 20:15 uur afwisselend Xcore/Wandel- Bootcamp en Power Walk.

Op onze facebook pagina worden regelmatig nog andere activiteiten aangekondigd.

Voor de wandelingen dien je je aan te melden bij Christien Abbink (Telefoonnummer 06-10946751).

Kosten
Proefles                                       GRATIS
Losse wandeling                     € 9,50
10 ritten Wandelkaart       € 85,00
Personal Training                  € 37,50 half uur  
                                                         € 65,00 per uur