Massages

Massages

Na in 1994 mijn diploma sportmassage te hebben behaald, ben ik steeds meer en meer gaan beseffen hoe belangrijk het is om gemasseerd te worden.
Door mijn jarenlange ervaring, door me meer en meer te verdiepen in de mens en de vele nascholingen die ik heb mogen volgen, is het aanbod aan massages dan ook steeds verder uitgebreid.

Naast diverse soorten ontspanningsmassages, geef ik ook therapeutische massages. Denk daarbij aan diverse klachten als rug-, nek- en schouderklachten, die door de diverse soorten massages een verlichting kunnen geven of in combinatie met de juiste tips en adviezen helemaal tot het verleden kunnen gaan behoren.

De massage die je krijgt is op maat al naar gelang dat wat er speelt.

De kosten van een massage zijn:
€ 76,00 per uur
€ 43,50 per half uur

Nog beter is het om een traject voor 6 keer aan te schaffen. Door regelmatig een massage in te plannen, zorg je dat de (spier) spanning niet te hoog oploopt en je klachten kan voorkomen. Klik hier om direct naar de pagina met de trajecten te gaan.
Klik hier voor de diverse soorten massages die ik in mijn praktijk geef.

Verder wordt er ook regelmatig een cursus babymassage gestart. Klik hier voor meer informatie.

Ik geef ook massages op locatie bij bedrijven of evenementen. Denk daarbij aan stoelmassage, maar ook voor de andere soorten massages is dat mogelijk. Klik hier voor meer informatie om op jouw locatie gemasseerd te worden. 
Vraag vrijblijvend een offerte aan door een mail te sturen naar info@leefbewustgezond.com 
Omdat ik maatwerk lever en graag aan individuele wensen voldoen bepalen ik de prijs naar aanleiding van uw wensen en behoeftes.