Coaching

Gebruik je leeftijd als medicijn!

Blijvende gedragsverandering is de sleutel tot je weer fit, gezond en energiek voelen

Laten we het samen aanpakken met onze unieke aanpak!

  • Ik schaam me voor m’n lichaam.
  • Heb je last van overgewicht? 
  • Ik ben bijna altijd moe en sta niet fit op.
  • Ben jij overdag vaak moe, waardoor je geen zin meer hebt om leuke dingen te ondernemen?
  • Ik heb chronische klachten waardoor ik me beperkt voel in wat ik kan.
  • Heb je (pijn)klachten waardoor je niet goed of te weinig kan bewegen?
  • Ik heb allerlei vage klachten en denk dat het met de overgang te maken heeft.
  • Ben je 40+ en heb je opvliegers, gewrichtspijn en/of een kort lontje?

Weer zelf de baas worden over jouw leven!

Herken jij jezelf na het lezen van de vragen hierboven? Wil jij weer in de spiegel naar jezelf durven kijken? Vol energie de dag door komen, weer zin hebben in leuke dingen en dat zonder (fysieke) klachten?

Kortom: de regie weer hebben over jouw leven. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een unieke concept kunnen ontwikkelen waarmee we jou persoonlijk begeleiden naar een gezonde leefstijl. Een optimaal resultaat bereiken we samen!       


Wil jij weer een gezond leven en vol energie de dag beginnen?

Bekijk dan nu welk traject het beste bij jou past


Het was een ongelofelijke eyeopener voor mij! Daarom heb ik besloten mijn praktijk volledig te gaan richten op Lifestyle begeleiding. Ik heb 15 jaar geleden de opleiding als Professioneel Kinesioloog afgerond en heb me daarnaast verdiept in de orthomoleculaire voedingsleer, beweeg/wandeltrainer en massagetherapeut. Met al deze kennis is in 2013 Leef Bewust Gezond ontstaan. Alles viel samen en inmiddels heb ik meer dan 500 mensen mogen begeleiden.

Behandelmethode Kinesiologie
De kinesiologie maakt gebruik van de spierresponstest. Met behulp van de spiertest als biofeedback mechanisme van het lichaam, kunnen we stressfactoren opsporen die, soms diep verstopt, opgeslagen zijn in het lichaam. Een stressfactor, groot of klein, bewust of onbewust, kan het functioneren van het lichaam en de geest beïnvloeden. Bij deze stressfactoren kun je denken aan overbelasting, slechte voeding, niet verwerkte ervaringen/ trauma’s, ongelukken etc. Door de stress op deze wijze op te sporen en weer in beweging te brengen kan de stress afgevoerd worden waardoor het zelfherstellende vermogen geactiveerd wordt.

Kinesioloog – Masseuse – Wandeltrainer – Voedingsdeskundige – Afslankconsulent – Overgangsspecialiste
Ik heb goede advies gekregen over voeding en bewegen. Ben inmiddels ongeveer 10 kg afgevallen en zit lekker in m’n vel. We hebben mooie en gezellige wandelingen gemaakt waar ik heel erg van geniet!
Christien heft me enorm geholpen door inzicht te geven dat ik door een gezonder eetpatroon en meer bewegen, afval en beter in m’n vel zitten! Ik voel me een ander mens! Heb een beter zelfbeeld en geniet van het buiten sporten bij Christien. 2x per week!
HeleneWilde advies voor een gezonde levensstijl!
Christien ben ik zeer dankbaar voor de manier waarop zij mij begeleidt. Ze heeft een goed luisterend oor en daarbij geeft zezeer waardevolle adviezen!
Ik let tegenwoordig veel beter op wat ik eet, wanneer ik eet en of ik echt wel honger heb. Inmiddels ben ik 12 kg afgevallen. En ik kan je vertellen dat dat het enorm veel scheelt iedere dag weer!
Ik ben er heel blij mee.
InekeWilde mijn gezondheid verbeteren en afvallen
Previous
Next